Hızlı Erişim

Öğrenci E-KAYIT

Akademik Web-Mail
Öğrenci Web-Mail
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Akademik Bilgi Sistemi
E-Rehber
GAÜN Hastaneleri
Gaün Kütüphane
Sürekli Eğitim Merkezi
Bologna Bilgi Sistemi
Mezun Bilgi Sistemi
Engelli Öğrenci Birimi
Gaün Sporium
Turizm Uygulama Oteli
Bilimsel Araştırmalar Projeleri
Haber Merkezi
  • 0342 3601200/3464
    Mezun Bilgi Sistemi
    GİMER
  • English
  • العربية
gaun

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

TURİZM FAKÜLTESİ

  • Anasayfa
  • HAKKIMIZDA
    • GENEL BİLGİLER
    • GAÜN MEVZUAT
    • MİSYON
    • VİZYON
    • YÖNETİM KADROSU
    • FAKÜLTE VE YÖNETİM KURULLARI
    • FİZİKİ ALTYAPI
    • ARGE/KALİTE/AKREDİTASYON
  • BÖLÜMLER
    • GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI
      • BÖLÜM BAŞKANI
      • GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BİLGİLERİ
      • DERS İZLENCE FORMLARI
    • TURİZM İŞLETMECİLİĞİ
      • BÖLÜM BAŞKANI
      • TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜM BİLGİLERİ
      • DERS İZLENCE FORMLARI
  • PERSONEL
    • AKADEMİK PERSONEL
      • GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI
      • TURİZM İŞLETMECİLİĞİ
    • İDARİ PERSONEL
  • ÖĞRENCİ
    • DERS İÇERİKLERİ
      • GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI LİSANS DERS KATALOĞU VE DERS İÇERİĞİ
      • GASTRONOMİ YÜKSEK LİSANS DERS KATALOĞU VE DERS İÇERİĞİ
      • GASTRONOMİ DOKTORA DERS KATALOĞU VE DERS İÇERİĞİ
      • TURİZM İŞLETMECİLİĞİ YÜKSEK LİSANS DERS İÇERİKLERİ VE DERS KATALOĞU
    • FORMLAR
      • MUTFAK KULLANIM İZİN FORMU
      • NOT BİLDİRİM FORMU
      • DERS MUAFİYET DİLEKÇE ÖRNEĞİ (DGS)
      • KAYIT DONDURMA FORMU
      • (VİZE SINAVI) MAZERET DİLEKÇESİ
      • ÖĞRENCİNİN YATAY GEÇİŞ YAPMASINDA SAKINCA YOKTUR FORMU
    • AKADEMİK TAKVİM
      • 2024-2025 AKADEMİK TAKVİM
  • KURULLAR/KOORDİNATÖRLÜKLER
    • ERASMUS KOORDİNATÖRLÜĞÜ
      • ERASMUS KOORDİNATÖRLÜĞÜ
    • FARABİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ
      • FARABİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ
    • MEVLANA KOORDİNATÖRLÜĞÜ
      • MEVLANA KOORDİNATÖRLÜĞÜ
    • KALİTE KOORDİNATÖRLÜĞÜ
      • KALİTE KOORDİNATÖRLÜĞÜ
    • ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİM KOORDİNATÖRLÜĞÜ
      • ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİM KOORDİNATÖRLÜĞÜ
    • TDP KOORDİNATÖRLÜĞÜ
      • TDP KOORDİNATÖRLÜĞÜ
    • KURULLAR
      • KURULLAR
  • LİSANSÜSTÜ
    • GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (TEZLİ)
    • TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (TEZLİ/TEZSİZ)
  • GALERİ
    • FAKÜLTEMİZDEN FOTOĞRAFLAR
    • UYGULAMA MUTFAĞIMIZDAN FOTOĞRAFLAR
    • ÖĞRENCİLERİMİZİN TABAK ÇALIŞMALARI
    • KATILIM GÖSTERDİĞİMİZ YARIŞMALAR
    • TÜM FOTOĞRAFLAR
  • İLETİŞİM

Gaziantep Üniversitesi olarak internet sitemizde çeşitli çerezler kullanmaktayız. Söz konusu çerezler sayfanın sağlıklı çalışması ve daha iyi bir ziyaretçi deneyimi sunmak için zorunlu olarak kullanılmaktadır. GAÜN Kişisel Verilerin Korunması Bilgilendirme

TAMAM
  • Gaziantep Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ile Toplumsal Duyarlılık Projeleri Merkezi (TDP) koordinasyonunda gerçekleştirilen "Gaziantep Mutfağında Kültürel Buluşma" etkinliği başarıyla düzenlendi.

  • GAÜN'DE "7 BÖLGE 8 MUTFAK" ETKİNLİĞİ İLE TÜRKİYE LEZZETLERİ BULUSTU

  • Gaziantep Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatlar Bölümü olarak, "20. Yüzyilda Gaziantep Mutfaginin İzleri ve Dönüşümü" konulu panelimizi başarıyla gerçeklestirdik.

  • İleri Pastacılık Teknikleri dersi kapsamında, dersin öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet Düzgün\'ün koordinasyonuyla ve Hamido Baklava \'nın katkılarıyla Baklava Workshop\'u düzenlenmiştir.

  • GAÜN Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 1. Sınıf öğrencileri, 7 Mayıs 2025 tarihinde “Organiz Sebze ve Meyve Yetiştirme” dersi kapsamında Şahinbey Belediyesi Aşevi üretim tesislerine teknik bir gezi gerçekleştirdi.

  • Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Atınç Olcay ve öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet Düzgün’ün katkılarıyla ve Katmerci Zekeriya’nın katılımıyla Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü öğrencilerimiz için Katmer Workshop‘u düzenlenmiştir

  • Uluslararası Öğrenci Akademisi 2025 Projesi kapsamında Doç. Dr. Oya Özkanlı’nın eğitmen olduğu “Gaziantep Mutfağı Atölyesi” eğitiminin ilk dersi bugün Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü uygulama mutfağında gerçekleştirildi

  • ANADOLU'DAN DÜNYAYA ARMAĞAN BULGURUN HİKAYESİ.

  • Gıda ve Beslenme Enformasyonu ile Gastronomide Tahıl ve Bakliyat Ürünleri Dersleri kapsamında Doç. Dr. Hatice Pekmez koordinatörlüğünde 26.12.2024 tarihinde Beşsan Makarna Gıda San. ve Tic. A.Ş.‘ye teknik gezi düzenlendi.

  • ANADOLU\'DAN DÜNYAYA ARMAĞAN BULGURUN HİKAYESİ.

  • Fakültemizde görev yapan idari personele motivasyonun arttırılması ve başarının ödüllendirilmesi hedeflenerek “Tesekkür Belgesi” verildi.

  • Yeşil Fakülte çalışması kapsamında Fakültemiz ile Güzel Sanatlar Fakültesi nin ortak kullanım alanları, iki Fakültenin personeli ve öğrencileri ile ağaç ve fide dikimi çalışmaları yapılmıştır.

  • Yeşil Fakülte çalışması kapsamında Fakültemiz ile Güzel Sanatlar Fakültesi nin ortak kullanım alanları, iki Fakültenin personeli ve öğrencileri ile ağaç ve fide dikimi çalışmaları yapılmıştır.

  • DUYURULAR
19 Haziran 2025
2024-2025 -BAHAR YARIYILI GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ...
30 Mayıs 2025
2024-2025 BAHAR YARIYILI GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI FİNAL...
24 Nisan 2025
2024- 2025 MAZERET SINAV TAKVİMİ
22 Nisan 2025
STAJ ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE
08 Nisan 2025
2024-2025 - BAHAR YARIYILI GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ...
07 Nisan 2025
2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ TÜRK DİLİ II...
Tümü | 30 Adet
  • ETKİNLİKLER
  • BASIN YAYIN
02 Aralık 2024

SÖYLEŞİ
02 Aralık 2024

GAZİANTEP MUTFAĞININ DÜNÜ BUGÜNÜ YARINI
04 Kasım 2024

A'DAN Z YE TAVUK YEMEKLERİ WORKSHOP EĞİTİMİ
07 Ekim 2024

“ÖZEL ET SERİSİ VE STEAK HOUSE KÜLTÜRÜ” WORKSHOP EĞİTİMİ
Tümü | 16 Adet
18 Ekim
BİRİNCİLİK MADALYASI
26 Haziran
MEZUNİYET TÖRENİ
Tümü | 2 Adet

  • Anasayfa
  • Akademik Takvim
  • Bologna Bilgi Sistemi
  • Gaün Kütüphane
  • Gaün Sporium
  • Öğrenci İşleri
  • Akademik Bilgi Sistemi
  • Engelli Öğrenci Birimi
  • Bilgi İşlem D. Bşk.
  • E-Rehber

Gaziantep Üniversitesi

TURİZM FAKÜLTESİ

Mezun Bilgi Sistemi