Hızlı Erişim

Öğrenci E-KAYIT

Akademik Web-Mail
Öğrenci Web-Mail
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Akademik Bilgi Sistemi
E-Rehber
GAÜN Hastaneleri
Gaün Kütüphane
Sürekli Eğitim Merkezi
Bologna Bilgi Sistemi
Mezun Bilgi Sistemi
Engelli Öğrenci Birimi
Gaün Sporium
Turizm Uygulama Oteli
Bilimsel Araştırmalar Projeleri
Haber Merkezi
  • 0342 3601200/3464
    Mezun Bilgi Sistemi
    GİMER
  • English
  • العربية
gaun

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

TURİZM FAKÜLTESİ

  • Anasayfa
  • HAKKIMIZDA
    • GENEL BİLGİLER
    • GAÜN MEVZUAT
    • MİSYON
    • VİZYON
    • YÖNETİM KADROSU
    • FAKÜLTE VE YÖNETİM KURULLARI
    • FİZİKİ ALTYAPI
    • ARGE/KALİTE/AKREDİTASYON
  • BÖLÜMLER
    • GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI
      • BÖLÜM BAŞKANI
      • GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BİLGİLERİ
      • DERS İZLENCE FORMLARI
    • TURİZM İŞLETMECİLİĞİ
      • BÖLÜM BAŞKANI
      • TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜM BİLGİLERİ
      • DERS İZLENCE FORMLARI
  • PERSONEL
    • AKADEMİK PERSONEL
      • GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI
      • TURİZM İŞLETMECİLİĞİ
    • İDARİ PERSONEL
  • ÖĞRENCİ
    • DERS İÇERİKLERİ
      • GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI LİSANS DERS KATALOĞU VE DERS İÇERİĞİ
      • GASTRONOMİ YÜKSEK LİSANS DERS KATALOĞU VE DERS İÇERİĞİ
      • GASTRONOMİ DOKTORA DERS KATALOĞU VE DERS İÇERİĞİ
      • TURİZM İŞLETMECİLİĞİ YÜKSEK LİSANS DERS İÇERİKLERİ VE DERS KATALOĞU
    • FORMLAR
      • MUTFAK KULLANIM İZİN FORMU
      • NOT BİLDİRİM FORMU
      • DERS MUAFİYET DİLEKÇE ÖRNEĞİ (DGS)
      • KAYIT DONDURMA FORMU
      • (VİZE SINAVI) MAZERET DİLEKÇESİ
      • ÖĞRENCİNİN YATAY GEÇİŞ YAPMASINDA SAKINCA YOKTUR FORMU
    • AKADEMİK TAKVİM
      • 2024-2025 AKADEMİK TAKVİM
  • KURULLAR/KOORDİNATÖRLÜKLER
    • ERASMUS KOORDİNATÖRLÜĞÜ
      • ERASMUS KOORDİNATÖRLÜĞÜ
    • FARABİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ
      • FARABİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ
    • MEVLANA KOORDİNATÖRLÜĞÜ
      • MEVLANA KOORDİNATÖRLÜĞÜ
    • KALİTE KOORDİNATÖRLÜĞÜ
      • KALİTE KOORDİNATÖRLÜĞÜ
    • ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİM KOORDİNATÖRLÜĞÜ
      • ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİM KOORDİNATÖRLÜĞÜ
    • TDP KOORDİNATÖRLÜĞÜ
      • TDP KOORDİNATÖRLÜĞÜ
    • KURULLAR
      • KURULLAR
  • LİSANSÜSTÜ
    • GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (TEZLİ)
    • TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (TEZLİ/TEZSİZ)
  • GALERİ
    • FAKÜLTEMİZDEN FOTOĞRAFLAR
    • UYGULAMA MUTFAĞIMIZDAN FOTOĞRAFLAR
    • ÖĞRENCİLERİMİZİN TABAK ÇALIŞMALARI
    • KATILIM GÖSTERDİĞİMİZ YARIŞMALAR
    • TÜM FOTOĞRAFLAR
  • İLETİŞİM

Gaziantep Üniversitesi olarak internet sitemizde çeşitli çerezler kullanmaktayız. Söz konusu çerezler sayfanın sağlıklı çalışması ve daha iyi bir ziyaretçi deneyimi sunmak için zorunlu olarak kullanılmaktadır. GAÜN Kişisel Verilerin Korunması Bilgilendirme

TAMAM
  • TURİZM FAKÜLTESİ
  • ETKİNLİKLER
02 Aralık 2024
Söyleşi
02 Aralık 2024
GAZİANTEP MUTFAĞININ DÜNÜ BUGÜNÜ YARINI
04 Kasım 2024
A'dan Z ye Tavuk Yemekleri Workshop Eğitimi
07 Ekim 2024
“Özel et serisi ve steak house kültürü” Workshop eğitimi
03 Kasım 2023
Beyran Etkinliği
12 Ekim 2023 - 13 Ekim 2023
1.Sınıflarla Tanışma Tüm Öğrencilerle buluşma
05 Ekim 2023
Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü ilk ders
03 Kasım 2022
TARIMSAL EĞİTİM
28 Ekim 2022
Anadolu'dan Dünyaya Armağan Bulgurun Hikayesi
29 Mayıs 2022
Michelin Yıldızlı Restaurant MeMu Asst. Head Chef Buğra ÖZDEMİR ile Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK moderatörlüğünde Michelin Kariyeri'ne giden yol.

1 2   İleri
  • DUYURULAR
19 Haziran 2025
2024-2025 -BAHAR YARIYILI GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ...
30 Mayıs 2025
2024-2025 BAHAR YARIYILI GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI FİNAL...
24 Nisan 2025
2024- 2025 MAZERET SINAV TAKVİMİ
22 Nisan 2025
STAJ ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE
08 Nisan 2025
2024-2025 - BAHAR YARIYILI GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ...
07 Nisan 2025
2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ TÜRK DİLİ II...
Tümü | 30
  • Anasayfa
  • Akademik Takvim
  • Bologna Bilgi Sistemi
  • Gaün Kütüphane
  • Gaün Sporium
  • Öğrenci İşleri
  • Akademik Bilgi Sistemi
  • Engelli Öğrenci Birimi
  • Bilgi İşlem D. Bşk.
  • E-Rehber

Gaziantep Üniversitesi

TURİZM FAKÜLTESİ

Mezun Bilgi Sistemi